Ryby wędzone

Łosoś norweskiwędzony na zimno – to nasz specjał. Cieszy się ogromnym powodzeniem ze względu na niepowtarzalny smak i aromat.

Łosoś norweskiwędzony na ciepło – wędzony w dzwonkach lub w całości
(na zamówienie klienta)

Pstrąg – wędzony na ciepło w całości.

Karp – wędzony na ciepło, w dzwonkach lub filetach (bez ości)

Śledź – wędzony na ciepło – tusze

Sum – wędzony na ciepło w dzwonkach lub w całości (na zamówienie klienta)

Jesiotr – wędzony na ciepło w całości

Halibut – wędzony na ciepło w dzwonkach

Sandacz – wędzony na ciepło w dzwonkach

Węgorz – wędzony na ciepło w całości.

Dorsz  wędzony na ciepło – filety i tusze

Makrela – wędzona na ciepło – filety w przyprawach

Dorada – wędzona na ciepło w całości

Sielawa  – wędzona na ciepło w całości

Palia – wędzona na ciepło w dzwonkach lub w całości

Troćwędzona na ciepło w dzwonkach lub w całości

Krewetki – wędzone na ciepło w całości

Belona wędzona na ciepło w dzwonkach lub w całości

Sieja wędzona na ciepło w dzwonkach lub w całości

Tuńczyk  – wędzony na zimno w całości

Karmazyn  – wędzony na ciepło w całości

Miętus  – wędzona na ciepło w całości