Łosoś norweski – wędzony na zimno – to nasz specjał. Cieszy się ogromnym powodzeniem ze względu na niepowtarzalny smak i aromat. Łosoś norweski – wędzony na ciepło – wędzony w dzwonkach lub w całości (na zamówienie klienta) Pstrąg – wędzony na ciepło w całości. Karp – wędzony na ciepło, w dzwonkach lub filetach (bez ości) Śledź – wędzony na ciepło – tusze Sum – wędzony na ciepło w dzwonkach lub w całości (na zamówienie klienta) Jesiotr – wędzony na ciepło w całości Halibut – wędzony na ciepło w dzwonkach Sandacz – wędzony na ciepło w dzwonkach Węgorz – wędzony na ciepło w całości. Dorsz – wędzony na ciepło – filety i tusze Makrela – wędzona na ciepło – filety w przyprawach Dorada – wędzona na ciepło w całości Sielawa – wędzona na ciepło w całości Palia – wędzona na ciepło w dzwonkach lub w całości Troć – wędzona na ciepło w dzwonkach lub w całości Krewetki – wędzone na ciepło w całości Belona – wędzona na ciepło w dzwonkach lub w całości Sieja – wędzona na ciepło w dzwonkach lub w całości Tuńczyk – wędzony na zimno w całości Karmazyn – wędzony na ciepło w całości Miętus – wędzona na ciepło w całości